skip to Main Content
+31 (0)416 391 999 info@ventinet.nl

Axiaal ventilatoren geschikt voor temperaturen tot 200°C continue

Onze relatie was op zoek naar een technisch eenvoudige en hoogwaardige oplossing om een ruimte af te zuigen waar een aantal zeer grote warmtebronnen (transformatoren) opgesteld staan. De oplossing die wij hiervoor hebben geboden is een drietal hoge temperatuur axiaal ventilatoren (VN-Duct BF) die op eenvoudige wijze in het afzuigsysteem geïntegreerd kunnen worden. Deze oplossing houdt de temperatuur in de ruimte onder controle en laat de transformatoren functioneren naar alle tevredenheid.

Dit type axiaal ventilator is uitermate geschikt voor het afzuigen van hete lucht, rook, vochtige dampen en vervuilde lucht, om de volgende twee redenen:

1. De motor zit in een afgeschermde open ruimte binnen de ventilator behuizing. Hierdoor komt de motor niet met de luchtstroom in aanraking en wordt hij gekoeld door de omgevingstemperatuur.
2. De waaier bladen en naaf zijn uitgevoerd in een hoogwaardig gegoten aluminiumlegering. Hoge temperaturen tasten dit materiaal niet aan.

Wij kunnen u deze VN-Duct BFC ventilatoren aanbieden in RVS, gegalvaniseerde of standaard staal gecoate uitvoering, afhankelijk van de toepassing.

Voor meer informatie over dit product : VN-Duct BFC of neem gerust contact met ons op via 0416-391999 of info@ventinet.nl

Back To Top