skip to Main Content
+31 (0)416 391 999 info@ventinet.nl

Geluidsomkasting ventilator

Geluid speelt steeds vaker een belangrijke rol bij de realisatie van (industriële) projecten. De geluidsoverdracht tussen een geluidsbron en ontvanger(s) dient in bepaalde gevallen beperkt te worden, omdat deze bijvoorbeeld de wettelijke norm overschrijdt. Geluidsisolerende omkastingen of cabines zorgen voor een hoge geluidsdemping over een breed frequentiegebied.

De omkastingen worden specifiek voor de betreffende ventilator en toepassing ontworpen en geproduceerd. De kasten zijn geschikt voor binnen- of buitentoepassingen en worden bij Atex toepassingen van extra aardeaansluitingen voorzien. De snelsluitingen zorgen voor eenvoudige (de)montage van de geluiddempende panelen.

De kasten voor ventilatoren met bepaalde vermogens worden uitgevoerd met geforceerde ventilatie m.b.v. een axiaal ventilator. Deze axiaal ventilator wordt dan achter een bakdemper gemonteerd.

Naast de geluidsomkastingen is het ook mogelijk om de ventilator te voorzien van een aparte demper voor de aanzuig- en/of perszijde.

Voor meer informatie, neem gerust contact op via +31 (0)416-391999 of info@ventinet.nl

Back To Top